/
Barikan Solecki

Barikan Solecki

Europa-Parlamentsvalg
søndag den 9. Juni

Derfor skal du stemme personligt på mig

Jeg vil betale tilbage til Danmark ved at værne om vores demokratiske værdier i Europa. Jeg er en midtersøgende politiker, der fagligt, erhvervsmæssigt og med stærke personlige erfaringer vil bidrage til et tryggere Danmark og et stærkere EU gennem en fælles forsvarspolitik og en reguleret, balanceret migrationspolitik. Jeg sigter efter en tilgang, hvor kontrol og sikkerhed går hånd i hånd med humanitet og solidaritet. Derudover er mit fokus på at fremme vækst og velfærd ved at sikre kvalificeret arbejdskraft til danske virksomheder.

Afspil video

Mine mærkesager

Et trygt og sikkert Europa

Europa står i en ny position globalt. Verden forandrer sig, og det er afgørende, at vi konsoliderer vores forsvar på flere niveauer, så vi kan værne om vores demokrati og vores tryghed.

Et Europæisk fællesskab, der tager ansvar for miljø- og klimakrisen

Europa er måske nok førende i klimaløsninger, men vi skal fortsætte de høje ambitioner. Vi skal hurtigt og effektivt sikre den afgørende infrastruktur og frmme omlægning til energikilder, der ikke udleder CO2. 

En retfærdig og gennemtænkt løsning på Europas migrationsudfordringer

Vi har brug for en fælleseuropæisk strategi for håndtering af migranter, så vi sikrer returnering af dem, der ikke opnår opholdstilladelse, overholder vores forpligtelser og konventionerne. 

Barikan Solecki

Jeg er dansk/kurdisk oplægsholder og boligsocial projektleder. Jeg bor i Aalborg og stiller op i Nordjylland. Jeg har en kandidatgrad i ledelse og strategi fra Aalborg Universitet og mange års erfaring med socialpolitik. Som barn flygtede jeg til Danmark med min familie. Jeg mener, at mine perspektiver som dansker med flygtningebaggrund og min erfaring med inklusion, gør mig særligt kvalificeret til at arbejde ansvarligt og nuanceret med Moderaternes arbejde om bedre samarbejdsaftaler på tværs af de europæiske lande og med lande udenfor Europa.

I Europa må vi aktivt kæmpe for at bevare og styrke vores demokrati.

Hvem er jeg?

Kontakt

Følg med

Jeg har brug for din støtte

Moderaterne er et nyt parti med store ambitioner. Vi vil ændre den måde, vi laver politik på. Det vil vi gøre nationalt, kommunalt og internationalt. Derfor stiller vi op til Europa-Parlamentet i 2024 og til kommunalvalget i 2025. Men drift og valgkampe koster penge. Vi er endnu ikke så store, at vi kan gøre lige hvad vi vil, men vi kan gøre rigtig meget med lidt – og 200 kroner kan hjælpe meget mere, end du tror.

Derfor håber vi, at du vil støtte os. Vi videregiver ikke oplysninger om din støtte til nogen, men i årsregnskabet oplyser vi navn og adresse på de bidragsydere, som har bidraget med mere end 21.900 kr. Beløbet oplyses ikke.

Mød Barikan Solecki

Kandidater til Europaparlamentsvalget

Barikan Solecki

EP-kandidat
Moderaterne