MODERATERNES PERSONDATAPOLITIK

Persondatapolitik

PERSONDATAPOLITIK PÅ MODERATERNES ONLINE MEDIER

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos MODERATERNE.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

OPLYSNINGER VI INDSAMLER

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at
kunne tilbyde dig vores services.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, medlemskab af Moderaterne, adresse, alder, telefonnummer samt evt. betalingsoplysninger og information om allergener (i forbindelse med deltagelse i events med bespisning).

Moderaterne indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

 • Besøger moderaterne.dk
 • Besøger vores medlemssite,
  moderaterne.membersite.dk
 • Opretter medlemskab og login
 • Tilmelder dig vores nyhedsbrev
 • Tilmelder dig et event 
 • Handler i vores shop
 • Sender os spørgsmål eller feedback
DEN DATAANSVARLIGE

Den dataansvarlige for indsamling af, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på moderaterne.dk og moderaterne.membersite.dk
er:

Moderaterne
Christiansborg
1240 København K
CVR-nr. 43347225

Telefon 3337 5800

BEHANDLINGSGRUNDLAG OG FORMÅL

Dine almindelige kontaktoplysninger, som navn og adresse, indhenter vi for at kunne levere det produkt/medlemskab, som du har købt hos
os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse, kontingentopkrævning mv.

Når du betaler for et produkt, indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale.

Vælger du at betale med bankoverførelse, behandles disse data udelukkende af Moderaternes bogholderi og udvalgte ansvarlige i organisationsafdelingen slettes herefter i henhold til lovgivning på området. Når du betaler med kreditkort online, behandles kortoplysningerne af Quickpay, med indløsningsaftale hos Nets, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard/Eurocard. Alle kortoplysninger håndteres i overensstemmelse med kortorganisationernes regler. Betaling med Mobilepay foregår i overensstemmelse med de sædvanlige vilkår herfor og data håndteres ligeledes i overensstemmelse med Mobilepays betingelser og reglerne på området.

Hvis du under registreringsprocessen, i forbindelse med en kampagne, konkurrence eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev og/eller markedsføringsmateriale, afhængig af hvilken type af samtykke har afgivet. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud eller i forbindelse med nødvendig information i forbindelse med dit medlemskab) vil blive slettet i det følgende kalenderår efter, at du har modtaget din vare.

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

EVENTS & ÅRSMØDE

Ved tilmelding til events, kan oplysninger i form af dit navn, og evt. tilknytning til storkreds, fremgår af en deltagerliste som vil være tilgængelig for de personer der deltager i samme event. Oplysninger som adresse, mailadresse, telefonnummer mv. vil aldrig blive delt, med mindre du selv giver specifikt tilsagn hertil.

Til udvalgte arrangementer vil der blive taget stemningsfotos til brug på sociale medier eller Moderaternes hjemmeside. Dog vil foto være af en sådan karakter, at personer vil fremgå i baggrund eller som del at menneskemængde. Såfremt et foto med en person i fokus ønsket benyttet til førnævnte formål, vil det kræve aktivt tilsagn hertil fra den fremstillede person.

DINE RETTIGHEDER

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til
enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

 • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
 • At få oplyst hvad vi anvender dine data til
 • At få oplyst hvordan vi har erhvervet dine persondata
 • At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse moderaterne@ft.dk.