/
Vil du have indflydelse på Moderaternes kommunalpolitik?

Vil du have indflydelse på Moderaternes kommunalpolitik?

Har du lyst til at engagere dig og bidrage med gode idéer til Moderaternes politik til det kommende kommunalvalg? Eller har du lyst til at være kandidat, diskutere lokalpolitiske spørgsmål eller blot høre mere om Moderaternes politik, så er følgende møder en oplagt mulighed.

Moderaterne tager i disse uger vigtige skridt mod kommunalvalget i november 2025. Vores hensigt er klar: Det er vigtigt, at vi bliver repræsenteret lokalt. At modernisere den offentlige sektor er ikke en proces, der kan ske fra Christiansborg alene. Vi er også nødt til at have et lokalt afsæt for at sætte skub i udviklingen.

Vi har allerede gjort os nogle tanker om kommunalpolitik i Moderaterne. Blandt andet i forbindelse med frisættelsesdagsordenen, der skal sikre den enkelte borger mere handlekraft, frihed og værdighed. Kommunerne må ikke strande et sted, hvor de bare bliver et procesorgan.

På kulturområdet mener vi, at en kommunalpolitisk indsats må til, hvis kulturen skal gøres mere tilgængelig – ikke mindst for unge.

23/05 – København klokken 19:00, Christiansborg.

Herunder finder du invitation, med information om aftenens program mm.

Bemærk at der er begrænset antal pladser, og vi booker efter “først til mølle” på email BOOK@kbhstorkreds.dk 

Vi vil til arrangementet på Christiansborg, tage imod alle jer der ønsker at tilgå som frivillig, overvejer en plads i bestyrelsen, eller tager tilløb til at stille op til KV25. 

Kender du en der vil deltage, men endnu ikke er medlem, er det muligt at melde sig ind her: https://moderaterne.membersite.dk/Membership/BuyMembership

SENESTE NYT