Følg os på
Søg
Tobias Grotkjaer Elmstrøm

Tobias Grotkjær Elmstrøm

Indehaver, Advokatfirmaet Grotkjær Elmstrøm

Spidskandidat, Østjylland

Mit navn er Tobias Grotkjær Elmstrøm, jeg er 40 år, født og opvokset i Horsens og bor i Aarhus – er gift med Christina, og sammen har vi to børn.

Jeg er dybt interesseret i samfundsforhold, og har derfor valgt at stille op til Folketingsvalget for Moderaterne i Østjyllands Storkreds. Jeg er uddannet jurist, og efterfølgende uddannet advokat. I de seneste 8 år har jeg opbygget et advokatfirma i Aarhus med 37 ansatte.

Jeg har aldrig før været medlem af et parti, men har lysten til at bidrage med min faglighed og erhvervserfaring i dansk politik sammen med de andre i Moderaterne – i mine øjne mangler der i det nuværende Folketing praktisk politik og virkelighedsnær viden.

Dansk politik er for meget et spil, hvor det handler om at nedgøre sine politiske kollegaer – lad os i stedet kigge på sagen/problemet, og så finde den rigtige løsning, uafhængig af, om vi er røde, blå, grønne eller lilla.

Det - at respektere hinanden som mennesker har været grundkernen i mit liv og arbejdsliv.

Derfor har jeg gennem årene specialiseret mig i at hjælpe mennesker, som er kommet i klemme i systemet – det er bl.a. ofre for kriminalitet og marginaliserede flygtninge og udlændinge. Mennesker er en ressource, og skal ses som en ressource, det er nødvendigt for, at vi kan skabe et bedre Danmark, end det vi har i dag.

Politikerne har de seneste mange år lagt flere og flere regler og love ned over danskerne - det har resulteret i endnu mere bureaukrati, og dermed en ineffektiv offentlig sektor samt ekstra meget bøvl for private iværksættere og selvstændige. De mange nye regler er selvfølgelig godt for mig som advokat, men skidt for danskerne.

Mine kerneområder er selvsagt udlændinge- og retspolitik qua mit arbejde, men herudover er jeg dybt optaget af, hvordan vi kan gøre det danske sundhedssystem bedre. Jeg oplevede for et år siden selv at få brug for det, da jeg fik en blodprop i hjernen. En så voldsom oplevelse gav mig både et wake-up call samt et indblik i, hvordan vores sygehusvæsen fungerer, og i særdeleshed hvad der mangler, for at det er verdens bedste sundhedsvæsen.

Hvis du er enig i, at dansk politik har brug for rigtige mennesker med både livserfaring, erhvervserfaring og faglig indsigt, så stem på mig. Jeg er nemlig ikke en af de trænede politikere, jeg er bare Tobias, der er overbevist om, at der er plads til faglighed i Folketinget.

Jeg vil rigtig gerne arbejde for:
• Bedre rammer for iværksætteri og innovation i virksomheder
• En mere retfærdig retspolitik
• Bedre adgang til sundhed
• En fair udlændinge- og flygtningepolitik
• Mere frihed til uddannelsessystemet