Følg os på
Søg
Peter Have

Peter Have

Kromand

Kandidat, Østjylland

Jeg er folketingskandidat for Moderaterne, fordi jeg mener, at Moderaterne er nytænkende og modige. Modige til at italesætte de udfordringer Danmark står overfor.

Jeg mener, der er brug for en ny måde at anskue og udforme fremtidens politik på.

På klimaområdet, skal vi lave en grøn omstilling, der er realistisk mulig, samtidigt med at vi skal skaber nye arbejdspladser. Vi skal være med til at sikre vores planets fremtid.

For vores erhvervsliv skal vi sørge for bedre og mere enkle løsninger. Vi skal gøre det nemt at skabe nye virksomheder og dermed nye private arbejdspladser.

Vi skal møde den hjemløse i øjenhøjde, finde en fælles løsning på de problemer, der holder den hjemløse fast i hjemløsheden. Tænk på hvad det vil betyde, hvis vi kan flytte en hjemløs fra passiv forsørgelse til aktiv forsørgelse.

Vi skal se på, om vi gør det rigtige i vores offentlige system. Vi skal turde se på, om vi bruger vores skattekroner bedst muligt. Vi skal altså se på tingene med en åben og mere nuanceret tilgang. Hvor vi skal finde gode langtidsholdbare løsninger. Det må være vores opgave at give, vores børn og børnebørn, vores velfærdssamfund videre, i en mere sund og solid forfatning.

Til dagligt er jeg selvstændig erhvervsdrivende. Jeg driver Låsby Kro og Hotel. En Dansk landevejskro med historie helt tilbage til 1734. Er uddannet tjener og sommelier og har i sagens natur en stor passion for mad og vin, og de glæder det kan bringe gæster fra nær og fjern.