Følg os på
Søg
Mohammad Rona

Mohammad Rona

Head of 24/7-Support

Kandidat, Nordjylland

Mit navn er Mohammad Rona, 37 år og bosat i Nordens Paris, Aalborg sammen med min familie.

Til daglig arbejder jeg som afdelingsleder i en IT-virksomhed, hvor vi laver software til betalingssystemer.

Jeg har arbejdet med ledelse i mere end 12 år og holder utrolig meget af at være sammen med mennesker og gøre en forskel sammen med mit team.

Havde aldrig været politisk aktiv….. Da Lars Løkke startede det Politiske mødested op i januar 2021, meldte jeg mig ind med det samme. Her fik jeg muligheden sammen med 16.000 andre danskere at diskutere politik på en helt anden måde. Det var via dialog og en sjælden åbenhed. Det blev til en del zoom-møder med danskere fra nær og fjern og det gav blod på tanden.

En sommeraften kontakter Lars´ kommunikationschef, Jeppe Søe mig om jeg ville møde Lars til en kort snak om integration- og udlændingepolitik. Og det takkede jeg selvfølgelig ja til! Hvem siger dog nej til at mødes med en toppolitiker og vores tidligere statsminister? Ikke mig.

Lars og jeg havde en rigtig fin dialog på Kystens Perle i Aalborg, som man kan læse mere om i hans seneste bog ”Ud af det blå”. Det var præcis det skub jeg manglede. Nu er jeg medlem af Moderaterne og ser frem til en masse gode stunder sammen med partiet og hos befolkningen. Jeg er klar til kamp for en mere moderat politik - jeg stiller derfor op som folketingskandidat i Nordjylland.

Jeg glæder mig meget til at se og tale med jer derude.

Som Folketingskandidat for Moderaterne vil jeg bl.a. arbejde for følgende:

- Jeg har længe været frustreret over den retorik man fra politikkernes side har brugt om vores medborgere. En retorik som absolut ikke har været medvirkende til den gode tone. Det har i mine øjne medført en ”os og dem” tankegang. Det dur ikke.

- Jeg ønsker ikke modkulturer og parrallelsamfund i Danmark. Jeg ønsker at man respekterer de værdier og viser den vilje der skal til for at blive en del af samfundet. Præcis som mine forældre gjorde det da vi kom til Danmark i 1991.
Min pointe er altså at forældrene har en stor del af ansvaret for at kick-starte den vilje og gejst hos børnene, så de bliver en del af fællesskabet.

- Vi vil ikke køre en ”åbendør-politik”. Vi vil have de rette kompetencer til Danmark. Og det kan vi gøre via et canadisk pointsystem, hvor man bliver vurderet på ens uddannelse, demokratiske traditioner og faglige kvalifikationer på mangelområde. Altså personer som fra dag 1 kan udfylde kompetencer vi mangler i Danmark.