Moderaterne ansætter ny partisekretær

Kirsten Munch Andersen bliver ny partisekretær i Moderaterne. Hun kommer med mange års erfaring fra store medlemsorganisationer og med politisk interessevaretagelse. Hun afløser Anders Schiermer, der fortsætter som rådgiver for Moderaternes Folketingsgruppe frem til foråret 2023.

Moderaternes nye partisekretær er den 48-årige Kirsten Munch Andersen, der siden udskrivelse af Folketingsvalget har indgået i partiets ledelse. Kirsten Munch kommer fra ledende stillinger i brancheorganisationerne HORESTA og DOFK. Derudover har hun også erfaring fra Venstre, hvor hun fra 2007 til 2014 var souschef.

Moderaternes politiske leder, Lars Løkke Rasmussen, glæder sig over, at organisationen får en erfaren partisekretær i spidsen. 

– Kirsten trådte til ved valgets udskrivelse og viste med det samme, at hun både repræsenterer erfaring og fornyelse. Begge dele er der brug for nu, hvor valgresultatet skal omsættes i en udbygning af partiet, så Moderaterne bliver en blivende stemme i dansk politik, der også kan gøre sig gældende ved de kommunale valg om tre år. Hun nyder allerede stor respekt blandt vores tillidsfolk for sin indsats, og jeg er meget glad for, at Kirsten har sagt ja til at blive partisekretær, siger Lars Løkke Rasmussen.

– Moderaterne er skabt på et nyt folkeligt politisk engagement og har vist, at danskerne har meget stor lyst til at involvere sig og bidrage med konstruktive bud på Danmarks udfordringer. Moderaterne med Lars Løkke Rasmussen i front har givet et tiltrængt skub til dansk politik. Det er på mange måder et nyt og nødvendigt parti, der insisterer på fornuft fremfor fastlåste positioner, og jeg ser det som et stort privilegium at være med at udvikle partiet yderligere, siger Kirsten Munch.      

Kirsten Munch overtager posten fra Anders Schiermer, der blev ansat i foråret for at etablere og opbygge Moderaterne som et politisk parti og skabe platformen til at få Moderaterne valgt til Folketinget. 

– Anders har lagt en enorm arbejdsindsats i at skabe et nyt parti baseret på tillid, respekt og ordentlighed. Han har en meget stor del i Moderaternes flotte valg. Og selvom den opgave nu er løst, er jeg meget glad for, at Anders har sagt ja til at blive i Moderaterne for en periode som særlig rådgiver for at hjælpe den nye folketingsgruppe i gang på Christiansborg, siger Lars Løkke Rasmussen.

For yderligere kommentarer 

Kirsten Munch 27240002

VORES RIGDOM ER IKKE MEGET VÆRD, HVIS VI SÆLGER UD AF VORES VÆRDIER

Den 24. februar invaderede Rusland Ukraine. Beslutningen var Putins, men som en del af den har rimeligvis indgået hans aflæsning af et uenigt Europa, der historisk har vist for stor langmodighed med hans tidligere overgreb på folkeretten. Jo, der var sanktioner, da Krim blev invaderet eller når der blev begået

Læs mere »

Vil du have indflydelse på Moderaternes kommunalpolitik?

Har du lyst til at engagere dig og bidrage med gode idéer til Moderaternes politik til det kommende kommunalvalg? Eller har du lyst til at være kandidat, diskutere lokalpolitiske spørgsmål eller blot høre mere om Moderaternes politik, så er følgende møder en oplagt mulighed. Moderaterne tager i disse uger vigtige

Læs mere »

Vi skal kæmpe for kunsten og kulturen

(Kronik, trykt i Politiken 3. april 2022 – læs også vores forslag her) Corona og krigen i Ukraine har på hver deres måde vist os at kultur og kunst er værd at kæmpe for. Derfor vil Moderaterne tilføre dansk kultur 1 milliard ekstra årligt. Er vi først bundet på mund og

Læs mere »