Følg os på
Søg
Mike Villa Fonseca

Mike Villa Fonseca

Sygeplejerske & brandmand

Kandidat, Sjælland

Jeg hedder Mike Villa Fonseca, jeg er en 27-årige frisk ung mand med personlighed, forskellige kompetencer, erfaringer og kvalifikationer. Men er også ydmyg og ønsker at opnå endnu bedre kompetencer og udvikle mig mere som menneske. Til dagligt arbejder jeg som sygeplejerske i akutafdelingen (Modtagelsen, traumestuen og skadestuen) på Køge sygehus, Sjællands universitetshospital og er deltidsbrandmand i Køge brand og redning, Falck Danmark.

Jeg elsker at hjælpe andre og gøre en forskel, det er det som jeg virkelig brænder for og altid har gjort. Gennem mit arbejde som sygeplejerske og brandmand har jeg opnået endnu stærke kompetencer, erfaringer og kvalifikationer som jeg også kan benytte i min dagligdag. Min næste drøm og ambition er at komme mere ind i politik og forhåbenligt skabe noget godt og nyt her. Derudover er jeg en meget aktiv person, som helst gerne fortager sig noget fornuftigt, med andre ord der skal ske noget hver dag.

Min familie, venner og kæreste betyder meget for mig og bruger meget fritiden sammen dem, men nok ikke så meget som jeg burde. Jeg har også interesse i biler, motorcykel, skydning, håndværk og min træning i form af fitness og tidligere kampsport, taekwondo.

Jeg er en meget målrettet person, som har haft meget modgang blandt andet med min ordblindhed i skolen, men kæmper og arbejder indtil jeg får succes. Mine stærke sider er min personlighed, mit humør, forsøger altid at være positiv, glad og smilede, jeg er også utrolig hjælpsom, meget betænksom, imødekommende, ordensmenneske og flittig med godt overblik, gerneralt dygtig til mange ting, sagt med ydmyghed og respekt.

Det kommer nok ikke som nogen overraskelse at som sygeplejerske og brandmand, omhandler mine politiske meninger og argumenter om skatter, kulturen, sundhed og ældreplejen, men har selvfølgelig også en holdning og mening til de øvrige politiske emner/debatter. Men for mig er sundhed noget af det allervigtigste i livet, for uden sundhed kan vi ikke være frie og leve, det er for alle mennesker en stor og vigtig del af kernevelfærden.