Følg os på
Søg
Lean Milo

Lean Milo

Selvstændig

Kandidat, København

Politikere bliver ofte kritiseret for ikke at have haft et rigtigt arbejde.
Den førte politik bliver kritiseret for at skyde forbi det virkelige liv.
Det vil vi ændre på i Moderaterne.

Jeg hedder Lean Milo. Jeg er far til fem drenge, hvor den ældste er 20, og den yngste er under et år. Jeg har 35 års erhvervserfaring, 20 af dem som selvstændig. Jeg er både familiemenneske og iværksætter.

Jeg går ind i politik med to overordnede mål.

For det første; vi skal skabe bedre balance mellem familie- og arbejdsliv.

Alt for mange familier er pressede, og alt for mange mødre og fædre oplever at skulle vælge mellem enten familie eller arbejde. Jeg vil gøre det til et både-og, hvor drømmen om en harmonisk familie kan gå hånd i hånd med professionelle ambitioner og visioner. Jeg er selv selvstændig, og det kostede min familie alt for dyrt, da jeg byggede min egen virksomhed op.

Vi skal gøre det mere attraktivt at gøre en god ide til en god forretning. I dag føles det for risikabelt, fordi familien ender med at betale prisen – i penge og tid.

Jeg vil arbejde for et samfund, hvor vi kan passe på dem, der er tættest på os, uanset hvilket arbejdsliv vi vælger, og hvor vi kan give noget til det store fællesskab uden at gå på kompromis med det lille.

For det andet; vi skal sikre et bæredygtigt klima via grøn energi og transport.

Det skal kunne betale sig at tænke i grønne løsninger i erhvervslivet, og vi skal kunne tale om alle tilgængelige energikilder; vind, sol og den nye generation af kernekraft.

Vi har brug for en stabil grøn energiforsyning – nu mere end nogensinde.

Samtidig skal vi gentænke vores muligheder inden for transport ved at gøre det let og attraktivt at vælge grønne løsninger, når vi transporterer os selv eller varer fra et sted til et andet.

Jeg vil arbejde for, at danske virksomheder bliver ved med at være en drivende spiller i den grønne omstilling, og for, at vi når vores grønne målsætninger, inden det er for sent. Klimaet kan ikke vente.

Lad os skabe et samfund, hvor vi tager ansvar for os selv, hinanden og vores klode. Hvor vi udfolder os, fordi vi føler os trygge. Hvor vi går efter vores drømme og visioner på tværs af køn – både når det gælder familieliv og arbejdsliv, energi og miljø.

Det vil jeg kæmpe for.