Følg os på
Søg
Kristian Klarskov

Kristian Klarskov

Investor

Spidskandidat, Nordjylland

Mit navn er Kristian Klarskov. Jeg er 46 år og bor i Støvring syd for Aalborg sammen med min hustru Anette og vores søn William på 10 år. Jeg er født og opvokset i Skagen, med små afbræk til Fyn, Grønland, Dronninglund, København og USA. Og selv om jeg har rejst meget og set meget af verden, så vil jeg altid være nordjyde i hjertet.

Det at være selvstændig har altid tiltalt mig meget - at kunne arbejde på fuld kraft og i sidste ende selv kunne høste frugten til sin familie og venner, har altid virket som en enorm motivationsfaktor. Men jo ældre jeg blev des mere meldte lysten sig til at hjælpe andre med at opnå samme følelse. Derfor har jeg de sidste ti år brugt store dele af min tid på at hjælpe primært unge iværksættere, der mangler den erfaring og de hjælpemidler, som jeg heller ikke havde, første gang jeg startede for mig selv.

Det at hjælpe andre blev et kæmpe boost for mig. Det er også derfor, jeg nu søger ind i politik - jeg vil gerne hjælpe andre og forsøge at skabe forandringer qua mine erfaringer fra erhvervslivet - forandringer i et samfund, som jeg er glad for at være en del af, men som jeg samtidig mener kunne trænge til et gennemsyn.

Mine mærkesager er vækst og iværksætteri, grøn omstilling og vores unge mennesker. Alle tre emner jeg ynder at flette sammen i forskellige konstellationer så som iværksætteri indenfor green tech blandt unge.

Jeg er meget stolt af at repræsentere Nordjylland for Moderaterne og ser frem til at formidle vores politik til alle interesserede.