Følg os på
Søg
Jørgen Kjøller

Jørgen Kjøller

IT Specialist

Kandidat, København

Jeg er IT-specialist, 65 år og fra Helsingør. Jeg bor nu i Roskilde. Jeg er far til tre voksne børn, som har forkælet med foreløbig fire børnebørn. Jeg er uddannet byggetekniker og har videreuddannet mig på Kunstakademiets Arkitektskole Charlottenborg, i Giro til systemkonstruktør, Projektleder på CBS, Animator på Copenhagen Animation School og aktiv i ”Idræt for Livet” inden for ikke mindst fægtning med sabel, fodbold og masser af motion. Har arbejdet som konsulent for LEGO - trend finder, IT og forretningskonsulent primært Norden, men ligeledes i Kina og Sydkorea. I dag arbejder jeg med etablering og opstart af ny virksomhed til automatisk betaling og lagerstyring.

I FOLKETINGET VIL JEG
have menneske og folket i fokus. Jeg vil arbejde for et Folketing, der lytter mere til menneskers behov og lytter mindre til partiernes behov. Jeg vil have fokus på vores fælles pengekasse, den er stor nok og flere penge løser ikke alle problemer i vores samfund.
Jeg vil arbejde hen over midten i politik. Jeg ser politik som et samarbejdende sted og ikke som en taktisk kampplads.

MÆRKESAGER
Jeg har fokus på især folkeskole, folkesundhed, idræt og velvære. Jeg ser en folkeskole, der lider og som skal have tydelige krav, men også frihed til at møde disse krav. Jeg ser et sundhedssystem, der skal levere mere og ikke mindst inden for nutidige lidelser som lavt mentalt velfærd, rastløse mennesker og utilpassede unge.
Som IT- specialist ser jeg også tydeligt den digitale forurening af vores dagligdag. Der mangler simpelthen nye balancer mellem menneske og teknologi.
Et nyt senior tilpasset samfund med værdighed og respekt til den enkelte borger.

Motto er respekt og konsekvens som pejlemærker.