Følg os på
Søg
Jon Stephensen

Jon Stephensen

Arkitekt MAA, Journalist, Mdj

Spidskandidat, København

Far til Rose på 12 år. Ivrig løber i løbeklubben NBRO. Medlem af KLUB 100 Dansk Røde Kors. Debattør gennem mange år i Berlingske og DR.

Bor på Østerbro

Selv om jeg er uddannet arkitekt og journalist så er det teatret der har været mit kald gennem mange år. Jeg ved herfra hvor meget kunst og kultur kan flytte os som mennesker.

Kultur er en investering i livet og for livet og i børns og unges muligheder der hvor det betyder allermest

Jeg ved det fra min egen datter på 12 - hvor meget kultur og sport har givet og flyttet hende’, hendes selvværd og muligheder i livet. For kultur og idræt er fællesskaber venskaber og sammenhold.

Kunst og kultur er ikke kun dannelse men et fundament og en hjørnesten i samfundet og i os alle.

Alle skal have den chance’ men sådan er det ikke i dag.
- Det vil jeg lave om på. Kunst, kultur og adgang til idræt skal være til alle børn og unge i København og resten af landet.

Jeg vil gøre op med at vi helt fra start båser børn og unge ind i A og B-hold som de sjældent slipper ud af og forbliver i resten af livet Det kan vi som samfund ikke være bekendt eller som forældre acceptere.

Jeg ønsker og vil et fremtidens Danmark hvor alle børn og unge har lige adgang til det der former ‘ beriger og udvikler os som mennesker

Derfor vil jeg tale og kæmpe kulturen op fra nu og dit x skal sættes - og hvis du giver med tillid nok vil jeg utrætteligt fortsætte arbejdet for at sikre alle børn og unge den bedste start i livet. Ikke som et krav men en mulighed som alle kan være en del af.