Følg os på
Søg
Johan Kahl

Johan Kahl

Studerende

Kandidat, København

Jeg hedder Johan og jeg er 24 år gammel.
Jeg er opvokset i Roskilde, men bor i dag i København med min kæreste Line.

Til hverdag læser jeg Statskundskab og i weekenderne spiller jeg fodbold med vennerne.

Ved siden af mit studie arbejder jeg som politik- og presserådgiver for PostNord.

Politik har altid fyldt meget i mit liv, og har altid interesseret mig. Specielt de senere år er interessen vokset, hvilket har givet mig mod på at deltage mere aktivt i demokratiet. Når jeg taler med venner og bekendte, kan jeg mærke, hvordan mange føler en magtesløshed når snakken falder på politik. For politikerne lytter ikke til de unge - uanset om det handler om klimakrisen, unges trivsel eller uddannelsespolitik, så bliver mange unge mennesker desværre glemt i den demokratiske samtale.

Jeg følte selv samme magtesløshed, men midt i det fandt jeg Moderaterne, hvor jeg for første gang følte at jeg blev lyttet til som en ligeværdig.

Jeg har været med til at forme politikken på områder som unges trivsel og ligestilling – noget der gør, at jeg i dag er sindssygt stolt af at repræsentere Moderaterne.

Jeg vil gøre hvad jeg kan for at være de unges stemme i folketinget og jeg tror på at vi unge er i stand til at varetage egne interesser - jeg tror endda vi er de bedste til det.

Jeg vil sikre at færre unge mennesker i fremtiden rammes af angst, depression eller ensomhed.

Jeg vil sikre at klimapolitikken forbliver et hovedfokus, ikke bare som en selvstændig politisk disciplin, men at klimapolitik skal indtænkes i al fremtidig politik.

Jeg vil sikre at vi omtænker vores uddannelses- og SU-system, men at det sker på en måde hvor unge mennesker også har en plads ved bordet når beslutningerne skal træffes.

Jeg har ikke samme livserfaring som nogle af mine ældre kollegaer, eller den samme politiske erfaring som de etablerede politikere på borgen - til gengæld kan jeg noget andet. Jeg kan repræsentere os unge og være vores stemme i folketinget.

Jeg kan sikre at de unge mennesker endelig får en plads ved bordet.

Vigtigst af alt vil jeg gøre hvad jeg kan for altid at lytte til de behov og holdninger som jeg møder i hverdagen.

Jeg håber i vil være med til at deltage i den samtale, så vi kan få startet en dialog, og alvor løst de problemer vi har i samfundet.