Følg os på
Søg

Henrik Rejnholt Andersen

Kundechef

Kandidat, Østjylland

Jeg er født og opvokset i Sydvestjylland og flyttede til Aarhus efter min skole/uddannelse og militærtid. Jeg tog en lederuddanelse i Dansk Supermarked og har været selvstædig købmand i Rema 1000.

Jeg har været bosat i Østjylland i over 20 år og har stiftet familie her. Jeg bor sammen med min hustru og 3 børn og bruger meget tid med dem. Familien betyder meget for mig, og jeg mener man som famile skal have friheden til selv at bestemme hvad der er rigtig for ens egen familie.

Jeg vil gerne bruge min erfaring fra erhvervslivet til at gøre Danmark til et bedre sted at vokse op i, for mine børn og de næste generationer.

Jeg har arbejdet med salg i hele mit voksene liv. De sidste 15 år med bæredygtige løsninger i vaskeribanchen til industien. Det betyder meget for mig at vi sætter ind over for vores miljø ved at træffe vores besluninger med øje for bæredygtighed og klimavenlighed.

Mine mærkesager er : Miljø/Energi politik og Bæredygtighed - Erhvervslivet - Trafik og Transport - Familie og Ligestilling.