Følg os på
Søg

Frida Vyff Bruun

Kontoruddannet

Kandidat, Sydjylland

Frida, fra Føvling, 33 år.

Verden er ikke sort eller hvid, politik skal ikke være rød eller blå, men lilla.

Et fælles Danmark, om man hedder Achmed eller Anne, om man kommer fra Frederiksberg eller Føvling.

Jeg er gift og vi har 4 børn, alle under 6 år, min mand var minkavler. I min professionelle karriere har jeg sejlet i søværnet, i Nordatlanten, kontoruddannet indenfor shipping, arbejdet som speditør, soldat og nu arbejder jeg i Færdselsstyrelsen. Jeg er eller har været i berøring med mine politiske fokuspunkter.

Mine politiske fokuspunkter:

- Forsvaret
- Landbrug
- Transport
- Den grønne omstilling i hverdagen.

Jeg værdsætter nærmiljøet og de gode relationer. Jeg er næstformand ved Føvling børnecenter og aktiv i det fælles foreningsliv i Føvling.

Min profil er ikke den klassiske person, der stiller op i politik. Jeg har en hverdag som de fleste. Men jeg går ind for at politik skal være en hverdagssnak, alle skal kunne tale om politik og føle det er okay at komme ud med sin mening, også uden at blive hakket ned.

Vi skal tale pænt til hinanden i politik. Den retorik der ofte bliver brugt i dansk politik, vil jeg gerne at vi ligger på hylden. Politikere skal være de gode forbilleder, vi skal ikke tale grimt om- eller til hinanden. Ligeledes skal politikere ikke bryde loven.

Nogle gange kan der være langt fra udsigts Danmark til Christiansborg, denne bro vil jeg være med til at styrke, et helt Danmark. Politik er noget der skal ind under huden og en pligt for os alle hver især, fra land eller i by.

Jeg stiller op som folketingspolitiker, fordi jeg gerne vil bidrage til det fælles Danmark. Syddanmark skal kunne mærke at de også har en stemme på Christiansborg. Jeg er den nære politiker, en der går op i politik i øjenhøjde med den enkelte borger.

Jeg mener Moderaternes politik er stærk, en politik der kan samle Danmark, med solid opbakning fra Syddanmark.

Vi har alle en stemme.

Frida Bruun