Balance i en brydningstid

Danmark øger velstanden med 21 milliarder kroner, hvis Moderaternes samlede reformpakke vedtages. Udspillet ‘Balance i en brydningstid øger desuden arbejdsudbuddet med cirka 20.000. Det er nødvendigt at tænke nyt for at komme væk fra de kendte positioner, der låser den økonomiske politik fast.

Dansk økonomi står grundlæggende et rigtig godt sted, men er ligesom den øvrige verdensøkonomi udfordret af inflation, krigen i Ukraine og spændinger på verdensmarkedet.

Vi mærker allerede nu, hvor meget Danmark er del af verden og dermed udfordret

Små generationer og mange ældre, der presser vores velfærd, har vi talt om længe. En ny verdensorden, der kræver meget store investeringer i vores forsvar og sikkerhed er kommet til, og så skal både danskerne, Danmark og danske virksomheder rustes yderligere til at kunne fortsætte den grønne omstilling.

Udfordringerne kræver, at Danmark er et land i vækst, med flere arbejdspladser, flere virksomheder og flere investeringer. Det er nødvendigt for at Danmark fortsat er et fantastisk land.

Vi skal justere vores økonomisk politik og sikre, at den fremmer virkelyst og investeringer. Det kræver, at vi gentænker og indretter os anderledes i nogle dele af vores skattesystem, uden at vi rokker fundamentalt ved balancen i vores samfund.

Download præsentationen i PDF-format – tryk her.

 

Download præsentationen i PDF-format – tryk her.

VORES RIGDOM ER IKKE MEGET VÆRD, HVIS VI SÆLGER UD AF VORES VÆRDIER

Den 24. februar invaderede Rusland Ukraine. Beslutningen var Putins, men som en del af den har rimeligvis indgået hans aflæsning af et uenigt Europa, der historisk har vist for stor langmodighed med hans tidligere overgreb på folkeretten. Jo, der var sanktioner, da Krim blev invaderet eller når der blev begået

Læs mere »

Vil du have indflydelse på Moderaternes kommunalpolitik?

Har du lyst til at engagere dig og bidrage med gode idéer til Moderaternes politik til det kommende kommunalvalg? Eller har du lyst til at være kandidat, diskutere lokalpolitiske spørgsmål eller blot høre mere om Moderaternes politik, så er følgende møder en oplagt mulighed. Moderaterne tager i disse uger vigtige

Læs mere »

Vi skal kæmpe for kunsten og kulturen

(Kronik, trykt i Politiken 3. april 2022 – læs også vores forslag her) Corona og krigen i Ukraine har på hver deres måde vist os at kultur og kunst er værd at kæmpe for. Derfor vil Moderaterne tilføre dansk kultur 1 milliard ekstra årligt. Er vi først bundet på mund og

Læs mere »