Anders Schiermer tiltræder som Partisekretær

Anders Schiermer kommer fra en stilling som regional direktør for Mid-Europe regionen for den globale medicinalkoncern MSD. Mid-Europe regionen tæller mere end 30 Europæiske lande. Her har han de sidste 3 1/2 år haft ansvaret for Public og Governmental Affairs med fokus på MSD’s vaccine forretning. Forud for dette har Anders gennem 12 år været en del af den danske ledelsesgruppe i MSD og været koordinator på nordiske Public Affairs indsatser.

Anders har parallelt hermed ledet Lægemiddelindustiforeningens Sundheds-og Industri Udvalg gennem 7 år og været en drivende kraft i Healthcare Committee i det amerikanske handelskammer i Danmark, AmCham.

Han er uddannet Journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og har en Executive Master of Corporate Communication fra CBS.

Anders har tidligere arbejdet for Det Konservative Folkeparti på Christiansborg i en årrække og har været ansat i Dansk Arbejdsgiverforening og Bryggeriforeningen.

Som Partisekretær for Moderaterne får Anders, med reference til partiformand Lars Løkke Rasmussen og Partiforeningen Moderaterne, det overordnede ansvar for driften af partiets sekretariat og organisation.

”Anders har en solid kombination af politisk erfaring og indsigt i politiske beslutningsprocesser, samtidig med at han med sin erhvervserfaring fra en stor global virksomhed, der arbejder professionelt med strukturer, målsætninger og motivation af medarbejdere, bringer nogle værktøjer med ind i Moderaterne, som vil bidrage yderligere til at konsolidere og løfte partiet, som vi glæder os til at stifte d. 5. juni”, siger Lars Løkke Rasmussen.

”I en tid, hvor vi taler os længere fra hinanden, og hvor autoritære kræfter på begge politiske fløje vinder mere og mere fodfæste på det europæiske kontinent, er der mere end nogensinde brug for et parti, der arbejder for at sikre sammenhængskraften på midten af dansk politik. Jeg glæder mig til at arbejde for, at fornuften får en stærk stemme i Folketinget og i det ganske land”, siger Anders Schiermer.

VORES RIGDOM ER IKKE MEGET VÆRD, HVIS VI SÆLGER UD AF VORES VÆRDIER

Den 24. februar invaderede Rusland Ukraine. Beslutningen var Putins, men som en del af den har rimeligvis indgået hans aflæsning af et uenigt Europa, der historisk har vist for stor langmodighed med hans tidligere overgreb på folkeretten. Jo, der var sanktioner, da Krim blev invaderet eller når der blev begået

Læs mere »

Vil du have indflydelse på Moderaternes kommunalpolitik?

Har du lyst til at engagere dig og bidrage med gode idéer til Moderaternes politik til det kommende kommunalvalg? Eller har du lyst til at være kandidat, diskutere lokalpolitiske spørgsmål eller blot høre mere om Moderaternes politik, så er følgende møder en oplagt mulighed. Moderaterne tager i disse uger vigtige

Læs mere »

Vi skal kæmpe for kunsten og kulturen

(Kronik, trykt i Politiken 3. april 2022 – læs også vores forslag her) Corona og krigen i Ukraine har på hver deres måde vist os at kultur og kunst er værd at kæmpe for. Derfor vil Moderaterne tilføre dansk kultur 1 milliard ekstra årligt. Er vi først bundet på mund og

Læs mere »