Følg os på
Søg
Anastasia Valentin Rasmussen

Anastasia Rasmussen

Iværksætter

Kandidat, Københavns Omegn

Mit navn er Anastasia Rasmussen.

Jeg er 40 år. Uddannet indenfor marketing og kommunikation på CBS og har 15 års arbejdserfaring - 10 af dem som iværksætter. Bor med min mand Thomas og vores søn Gabriel i Hellerup.

Jeg vil stille op for Moderaterne, fordi jeg har stor respekt for demokratiet og vil gøre en forskel som borger. Jeg arbejder lokalpolitisk med flere vigtige emner, som er i høj grad aktuelle på landsplan. Jeg går ind for et samfund, hvor der er plads til både frihed og fællesskab. Hvor vi hver især påtager os et ansvar, og hvor der er en fair balance.

For mig er Danmark et mulighedernes land og jeg arbejder politisk for:

Bedre vækstvilkår for iværksættere
Det skal betale sig at gå på arbejde og det skal også betale sig at skabe arbejdspladser for andre. De små og mellemstore virksomheder er et bærende element i det danske samfund, da de giver jobs til mange - 2/3 af alle beskæftigede i den private sektor arbejder i SMV’er. Jeg ønsker fleksible og stabile forhold, der giver de danske virksomheder optimale betingelser for vækst.

Nemmere rekruttering af international arbejdskraft
I øjeblikket er der stor mangel på arbejdskraft, hvilket bremser væksten. Det kan vi delvis løse ved at liberalisere regler for rekruttering af udenlandske medarbejdere og gøre Danmark til et attraktivt land at flytte til for at arbejde.

Grøn omstilling og energisikkerhed
Danmark er et innovativt land som fortjener en førende position hvad angår grøn omstilling - for en bæredygtig fremtid og energisikkerhed. Vores økonomi skal vokse på en holdbar måde og gøres uafhængigt af energiimport fra ikke-demokratiske lande.