Følg os på
Søg
Ammar Ali

Ammar Ali

Skatterådgiver

Kandidat, Københavns Omegn

Ammar Ali er født og opvokset i Odense, hvor han har gået på gymnasie, Mulernes Legatskole, og senere hen på Syddansk Universitet, hvor han i 2009 færdiggjorde en kandidatgrad i cand.merc.jur. Siden 2009 har han arbejdet for Ernst & Young, ekstern konsulent for Mærsk, ekstern lektor på Syddansk Universitet, konsulent for Danske Bank og nu Ørsted, hvor han de sidste 6 år har arbejdet med den grønne omstilling og været tilknyttet som skatterådgiver. Han er desuden iværksætter og har en rådgivningsvirksomhed. Han er gift og har to børn på henholdsvis 5 og 9 år.

Via sine erfaringer indenfor de forskellige områder, som han har beskæftiget sig med, har han fået en god ballast indenfor bl.a. klima/energi, skatterådgivning og iværksætteri. Der er efterhånden ingen tvivl om, at klimaforandringerne og miljøforringelse udgør en eksistentiel trussel mod os alle. Han tror på, at vi i Danmark, i tæt samarbejde med vores globale samarbejdspartnere kan vende disse udfordringer til muligheder, så vi som nation forbliver en ressourceeffektiv og konkurrencedygtig økonomi i de næste afgørende årtier.

Desuden har han også en ambition om at være en lokal stemme i Københavns Omegn, hvor han har været bosat de sidste 10 år, herunder Vestegnen og Glostrup, hvor han bor i dag.

Vigtigheden af at have for øje, hvad der rører sig i ens lokalområde er alfa og omega for ham, men samtidig er det afgørende, at vi i fælleskab i hele landet kan skabe fremtidens Danmark. Her tænker han på de vilkår som blandt andet daginstitutionerne, skolerne, foreningslivet og erhvervslivet bliver tilbudt. Han har ambition om, at de valgte politikere oprigtigt repræsenterer, det lokalområde, de er en del af. I den kontekst mener han, at relevant erfaring er en vigtig parameter for at modvirke den øgede afstand, der er mellem politikkerne inde på Christiansborg og vælgerne.

I sin fritid dyrker han motion, herunder padel tennis. Derudover så er han engageret i foreningslivet og på vej ind i Hjemmeværnet som frivillig.

Han ser frem til, at Moderaterne som parti kommer til at spille en vigtig politisk rolle, så de svære og langsigtede reformer bliver vedtaget. Den rejse arbejder han hårdt for at skulle lykkes.