Følg os på
Søg

Aktiv i MODERATERNE

TAK fordi du vil hjælpe MODERATERNE!

 Vi får rigtigt mange mails og opkald fra medlemmer af MODERATERNE, der gerne vil hjælpe med at gøre en forskel. Det er vi ekstremt glade for!

Du kan hjælpe os på flere måder:

Vi har en organisation med storkredse og masser af aktivitet. Skriv til aktiv@moderaterne.dk hvis du mener at du kan bidrage der – eller vil hjælpe din lokale storkreds, som du finder kontaktinfo på HER.

MEN DU KAN OGSÅ GØRE EN MASSE SELV:

  • Husk at spørge dine venner og bekendte, om de vil være medlemmer af MODERATERNE. Hvert et medlem betyder alverden for vores muligheder for at blive valgt i folketinget til næste valg. Intet parti er større end deres bagland. Så hør dem ad – og fortæl dem, hvorfor du selv er blevet medlem.
  • Gå selv på gaden og fortæl andre, hvorfor du har valgt MODERATERNE. 
  • Følg en god ide, hvis du får den. Måske der sker noget lokalt, hvor du kan gøre en forskel for MODERATERNE. 
  • Skriv læserbreve, deltag i debatten – og gør igen opmærksom på, hvorfor du mener MODERATERNE er svaret på dine politiske ønsker.
  • Download herunder noget grafik og videoer, som du kan bruge på dine sociale medier, hvis du vil vise verden, at du har taget et valg om at blive medlem af MODERATERNE

Hvis du får en god ide, så husk at tippe os om den. Tag billeder af det du gør, så vi kan dele indsatsen på vores sociale medier.
Og husk, at vi gerne vil være i kontakt med dig, da vi også får brug for mange folk under valgkampen.

Vi elsker at se gode ideer vokse.
Vores parti skal gro nedefra, det er det, som du kan hjælpe med at sikre…

Tusinde tak for indsatsen,

/MODERATERNE

BILLEDER OG LOGO:

SOCIALE MEDIER:

FOLDERE OG FLYERS:

VIDEOER: